Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 648 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 648 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Ножове за мултифункционален инструмент

Ножовете за мултифункционален инструмент са идеални за отстраняване на твърди и меки материали от плоски повърхности (премахване от винилови настилки, залепено лепило, лепило за килим, варов разтвор, бои и лакове).

 

Предлагат мощно рязане чрез натискане и изтегляне. Могат лесно да режат най-различни материали – мокет, картон, изкуствена трева, асфалтови керемиди.

 

Някои видове имат повърхност с карбидно покритие, идеално за сваляне на варов разтвор и за бързо сваляне на дърво, талашит и фибростъкло.

 

Приложение на ножовете за мултифункционален инструмент

 

Ножовете за мултифункционален инструмент служат за премахване на строителен разтвор между стенни и/или подови плочки. Отстраняват по-твърди материали от голяма площ като винилова подова настилка, килим и лепило за плочки.

 

Те са изключително дълготрайни и здрави. Намират приложение при обработката на дърво, дърво на слоеве, лакирано дърво, композитни материали, GFK, гипсокартон, цветни метали и пластмаси, както и за мека дървесина, плоско рязане на дървени части, вдлъбнатини в мебелни панели, потопяеми триони в меко дърво.

 

Защо да изберете нож за мултифункционален инструмент от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ножове за мултифункционални инструменти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.