Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 648 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 648 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножове за почистване на фуги

Ножовете за почистване на фуги се използват, за да отстраните строителен разтвор между плочките, преди да преминете към процеса на фугиране. Инструментът е изключително удобен, ще Ви спести време и ще Ви помогне да изчистите фугите безупречно и професионално.

 

След използване на нож за почистване на фуги е препоръчително да отстраните праха и другите замърсявания, попаднали във фугата преди преминаване към полагане на фугиращ разтвор.

 

Ножът за отстраняване на стара фугираща смес е полезен и удобен инструмент, когато става въпрос за премахване на фуги. Дръжката на ножа е изработена от пластмаса, а върхът на ножа е изработен от карбиден абразив (волфрамов карбид) или друг твърд метал.

 

Дебелината на ножа за почистване на фуги се регулира чрез добавяне на допълнителни ножове. Някои от моделите са оборудвани с гумена дръжка за допълнителен комфорт.

 

Защо да изберете нож за почистване на фуги от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ножове за почистване на фуги, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.