Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 60 241 продукта и наличност над 3 831 543 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
60 241 продукта в наличност.
3 831 543 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножове за щрайхмус

В продуктовата гама на „Баш Майстора“ сме включили ножове за щрайхмус, които най-често са произведени от високопроизводителна стомана HPS или високоскоростна HSS стомана. Предназначени са за обработване на твърда и мека дървесина.

 

Ножът за щрайхмус CMT TERSA 120x10x2.3 мм е изработен от високопроизводителна стомана HPS. Подходящ е за обработване на твърда и мека дървесина.

 

Ножът за щрайхмус CMT TERSA 130x10x2.3 мм е предназначен за обработване на твърда и мека дървесина. Комплектът се състои от два броя ножове за щрайхмус CMT TERSA. Изработени са от високопроизводителна стомана HPS.

 

Ножът за щрайхмус CMT TERSA 210x10x2.3 мм е изработен от високопроизводителна стомана HPS. Подходящ е за обработване на твърда и мека дървесина.

 

Ножът за щрайхмус CMT TERSA 420x10x2.3 мм е предназначен за обработване на твърда и мека дървесина. Комплектът се състои от два броя ножове за щрайхмус CMT TERSA. Изработени са от високопроизводителна стомана HPS.

 

Ножът за щрайхмус DEWALT TYP1 317 мм е изработен от HSS стомана. Подходящ е за модела DW733 тип 1.

 

Ножът за щрайхмус DEWALT TYP2 317 мм е предназначен за модела DW733 тип 2, изработен е от HSS стомана.

 

Ножът за щрайхмус MAKITA 306 мм е изработен от високоскоростна стомана HSS. Подходящ е за обработка на твърда и мека дървесина и е приложим за модел 2012 NB.

 

Ножът за щрайхмус METABO 332x12x1.5 мм е изработен от HSS стомана. Предназначен е за мека и твърда дърсесина и е с възможност за презаточване.

 

Ножове за абрихт, косене и профилни ножове за фрезова глава може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.