Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 562 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 562 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножове за сваляне на боя

Ножовете за сваляне на боя са предназначени за премахване на боя, лепило, ръжда и лак.

 

Ножовете за сваляне на боя, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са изработени от полипропиленова дръжка и алуминиево тяло. Имат двойни остриета от твърд волфрамов карбид и са с двоен захват. Двукомпонентната дръжка е за по-голям комфорт по време на работа.

 

Стъргачите за боя, които може да намерите при нас, са с двупосочно острие с възможност за съхраняване на допълнително острие. Имат леки полипропиленови черни дръжки. Идеални са за премахване на засъхнала боя или стикери от прозорци. Някои видове имат прибиращо се острие и месингов бутон.

 

С ножовете за сваляне на боя можете да почистите чувствителни повърхности като меко дърво или автомобилен лак от мръсотия и нежелани остатъци.

 

Защо да изберете нож за сваляне на боя от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ножове за сваляне на боя, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.