Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 570 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 570 Артикула.
Подреди по
Резултати

Огъващи елементи и плъзгачи

Освен тръбогиби, на сайта на „Баш Майстора“ и в нашите търговски обекти ще намерите и приставки за тръбогиби. Тук Ви представяме огъващ елемент и плъзгач. Според нуждите можете да избирате огъващ елемент и плъзгач от над 15 модела с различни характеристики. Оптималната форма на огъващите елементи гарантира пързаляне без пукнатини и гънки. Смяната на избрания размер огъващ елемент става бързо и лесно.

 

Огъващи елементи и плъзгачи

 

Огъващите елементи са предназначени за ръчни хидравлични тръбогиби, с които се огъват стоманени тръби. Огъващият елемент е произведен от стомана, което го предпазва от образуване на цепнатини и неравности.

 

Огъващите елементи и плъзгачи служат за огъване на тръби – такива, които са твърди, полутвърди, меки медни, тънкостенни, облицовани, както и за такива от неръждаема стомана на система за пресовани фитинги и меки прецизни стоманени тръби.

 

Защо да изберете огъващ елемент и плъзгач от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме огъващи елементи и плъзгачи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.