Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от OREC

Бензинови косачки

 

Бензиновите косачки OREC са мощни и надеждни машини, които осигуряват перфектен резултат за възможно най-кратко време. Поради това са подходящи за професионална поддръжка на зелени площи и обществени площи, където се изисква най-високо ниво на косене и събиране на тревата.

 

Косачките са оборудвани като стандарт с функции, които другите косачки нямат в стандартната си окомплектовка. Силната засмукваща система осигурява пълно почистване на окосената трева.

 

Системата за спирачен съединител на ножовете позволява на оператора да изключи въртенето на ножовете на косачката без възможност за спиране на двигателя. Можете лесно да сменяте скоростта от скоростния лост.

 

Двигателите са HONDA и гарантират мощнсот и надеждност. Системата за безопасност се активира при косене на тревата, ако операторът активира система за съгласие, позиционирана на дръжката за управление. Трансмисията от затворен тип е проектирана да издържи на интензивна употреба за дълъг период от време. Алуминиевият корпус предпазва машината от ръжда и износване.

 

Самоходните мулчиращи косачки имат двигатели, оборудвани с решетка за защита от прах, клони, трева и други. Решетката предпазва двигателя и спомага да се осигури постоянен приток на чист въздух към него. Чрез просто завъртане на лоста става възможно да завъртите кормилото настрани, докато продължавате да се движите в права линия.

 

За дълъг експлоатационен живот и устойчивост във всякакви условия на работа самоходните мулчери OREC са оборудвани със защита на двигателя, ауспуха, както и на професионалните трансмисии.

 

Бензинови мотофрези

 

Бензиновите мотофрези OREC са мощни, компактни и идеални за градинарство. Въртящите се напред зъбци работят усилено, за да разрохват почвата и да поддържат Вашата градина. С лоста с един съединител ще разберете, че работата с бензиновите мотофрези OREC е лесна и удобна за ползване.

 

Гумите за груб терен правят машината да се движи през кал и неравна земя. Мотофрезите имат функция за блокиране на диференциала, която принуждава колелата на тази мотофреза да се движат в тандем. Това помага на оператора да се движи напред по права линия с лекота.

 

 

Тракторни косачки

 

Тракторните косачки имат здрава и компактна конструкция с динамични и плавни линии, способни да се справят с висока трева и храсти в равнинни местности или в такива с наклон. Компактните размери я правят бърза и пъргава дори и в условия на екстремна работа. По-ниският център на тежестта Ви позволява да минавате под растенията или между тесни пространства.

 

Благодарение на 4-те тракторни колела операторът може да работи при максимална безопасност дори на стръмен или неравен терен. Трансмисията в маслена баня е създадена изцяло от OREC за интензивна употреба, със затворен херметически корпус и с непрекъснато смазване.

 

 Височината на косене се регулира лесно в безкрайни позиции благодарение на лоста с държач на газово бутало. На хлъзгави, неравни повърхности или във висока трева грайферните гуми на косачките OREC гарантират сцепление и безопасност за оператора. Благодарение на диференциала, операторът може да се справи с всеки вид работа с лекота.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.