Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 289 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 289 Артикула.
Подреди по
Резултати

Осигурители за резби

Механичните фиксиращи елементи са предназначени за решаване на масово срещания проблем с разхлабването в резбованите съединения. Реално те не поддържат затягането, защото възлите, „уж“ фиксирани с тези елементи, често се разхлабват поради вибрации, термично разширение и/или неправилен момент на затягане. Осигурителите за резби спомагат за залепването на насрещни метални резби, за да предотврати разхлабване от вибрации и удари, уплътняват срещу флуиди и корозия и др. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите осигурители за резби на марките SPANNER и WEICON.

 

Осигурителят за резби SPANNER NUT LOCK 50 мл се използва там, където е нужно уплътняване и няма да позволи на гайките да се развият вследствие на вибрации и други фактори и ще позволи да се развият след време, ако е нужно. Предотвратява развиването и защитава от корозия и течове.

 

Високотемпературният осигурител за резби WEICON AN 302-72 50 мл не изисква специална предварителна обработка. Най-добри резултати се постигат при почистени, обезмаслени части.

 

Високоякостният осигурител за резби WEICON AN 306-10 50 мл служи за уплътняване на цилиндрични сглобки и пасивни материали. Готов е за употреба и трябва да се прилага равномерно, директно от бутилката с дозиращ връх. В серийното производство се препоръчва използването на ръчни или автоматични апликатори.

 

Средноякостният осигурител за резби WEICON AN 302-43 50 мл не изисква специална предварителна обработка. Леки маслени повърхности не възпрепятстват залепването, но въпреки това най-добри резултати ще бъдат постигнати при почистени обезмаслени части.

 

Още строителна химия ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.