Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 481 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 481 Артикула.
Подреди по
Резултати

Осигурители за резби

Осигурителите за резби са предназначени за решаване на масово срещания проблем с разхлабването в резбованите съединения. Реално те не поддържат затягането, защото възлите, „уж“ фиксирани с тези елементи, често се разхлабват поради вибрации, термично разширение и/или неправилен момент на затягане.

 

Осигурителите на резби спомагат за залепването на насрещни метални резби, за да предотвратят разхлабване от вибрации и удари, уплътняват срещу флуиди, корозия и други.

 

Колкото и малък, незначителен и евтин елемент да изглежда, осигурителят е задължителен за водопроводни и канализационни инсталации. В зависимост от това какво трябва да се уплътни и къде трябва да бъде сложено, към днешна дата на пазара има голямо разнообразие от осигурители.

 

Както неведнъж сме казвали, ние се стремим да удовлетворим всяка потребност и нужда на клиента, свързана със строителство, ремонт, дом и градина, а ВиК инсталациите са неизменна част от тях.

 

Защо да изберете осигурител за резби от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме осигурители за резби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.