Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 965 продукта и наличност над 4 215 048 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 965 продукта в наличност.
4 215 048 Артикула.
Подреди по
Резултати

Остриета за ножове

Макетният нож е един от най-често използваните ножове, които могат да се използват почти навсякъде. Това е най-предпочитаният инструмент заради възможността за замяна на острието. В магазини „Баш Майстора“ предлагаме резервни остриета за всички видове макетни ножове, предлагащи се на пазара. При нас можете да закупите резервни остриета с различна ширина. На сайта на „Баш Майстора“ и в търговските ни обекти ще намерите също резервни ножове за сваляне на изолация, резервни резци, резервни остриета за ножове за кръгово рязане и за сваляне на боя, резервни остриета за почистващи ножове и ротационни ножове.

 

Резервният нож за сваляне изолация KNIPEX служи за зачистване на PVC, гумени, силиконови, PTFE кабели с диаметър от 6 до 29 мм. Пластмасовият профил е устойчив на удар. Корпусът на захващане е въртящ се за надлъжно и кръгово рязане.

 

Резервният резец UNIOR e за 385H-385.1H.

 

Резервното острие за макетен нож 9х84 мм е в комплект от 10 броя резци, опаковани в пластмасова кутия. Ширината на острието е 9 мм, а дължината е 84 мм.

 

Резервното острие за макетен нож GADGET 18x100 мм е в комплект от 10 броя резци, опаковани в пластмасова кутия. Ширината на острието е 18 мм, дължината – 100 мм. Има закалени чупещи се 7 елемента.

 

Резервното острие за макетен нож HARDY 25x110 мм има закалени чупещи се 7 елемента. Комплектът съдържа 5 броя резци, опаковани в пластмасова кутия.

 

Резервното острие за макетен нож MTX 18x100 мм е в комплект от 10 броя. Остриетата се използват за рязане на плътна хартия, фолиа, картон, балатум и др. Режещият ръб е направен от здрава висококачествена стомана с равномерно остро заточване по цялата дължина. Върху острието са направени прорези, позволяващи при необходимост отстраняване на затъпени участъци. Комплектът е предназначен за оперативна смяна на износеното основно острие на ножа.

 

Резервното острие за макетен нож TOPMASTER 18x100 мм е в комплект от 10 броя резци, опаковани в пластмасова кутия. Ширината на острието е 18 мм, а дължината е 100 мм.

 

Резервното острие за макетен нож TOPMASTER 18x100 мм е със закалени чупещи се 7 елемента. Комплектът съдържа 10 броя резци, опаковани в пластмасова кутия.

 

Резервното острие за макетен нож TOPMASTER 19x60 мм е в комплект от 10 броя резци тип кука. Предназначи са за рязане на листови материали – подови и покривни покрития и пластмасови плочи.

 

Резервното острие за макетен нож TOPMASTER 25x125 мм е с ширина на острието 25 мм, а дължината е 125 мм. Комплектът съдържа 10 броя резци, опаковани в пластмасова кутия.

 

Резервното острие за макетен нож TOPMASTER 60x0.6x19 мм е с дължина 60 мм и ширина 19 мм. Комплектът съдържа 10 броя резци за трапецовиден нож.

 

Резервното острие за макетен нож TOPMASTER 9x80 мм е в комплект от 10 броя резци, опаковани в пластмасова кутия. Има закалени чупещи се 7 елемента.

 

Резервното острие за макетен нож UNIOR 18x140 мм е в комплект от 10 броя резци, опаковани в пластмасова кутия. Острието се избутва напред при преместване на блокировката на ножа. Когато острието се изхаби можете да отчупите върха му и да продължите работа. Новият резец се поставя чрез изтегляне назад на блокировката.

 

Резервното острие за нож за кръгово рязане WOLFCRAFT е в комплект от 5 броя резервни остриета за пергел за гипсокартон. Подходящи са за модела 4151000.

 

Резервното острие за нож за сваляне на боя BAHCO е с двойно острие от твърд волфрамов карбид. Подходящо е за работа с нож за сваляне на боя BAHCO 665 65 мм.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите резервни остриета за ножове на водещата марка STANLEY.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.