Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 566 Артикула.
Подреди по
Резултати

Остриета за ножове

Макетният нож е един от най-често използваните ножове, които могат да се използват почти навсякъде. Това е най-предпочитаният инструмент заради възможността за замяна на острието.

 

В магазини „Баш Майстора“ предлагаме резервни остриета за всички видове макетни ножове, предлагащи се на пазара. При нас можете да закупите резервни остриета с различна ширина. Ще намерите също резервни ножове за сваляне на изолация, резервни резци, резервни остриета за кръгово рязане и за сваляне на боя, резервни остриета за почистващи ножове и ротационни ножове.

 

Видове остриета за ножове

 

Резервните остриета за нож за кръгово рязане се предлагат в комплект и се намират в пластмасова кутия за съхранение.

 

Резервните остриета за макетен нож се използват за рязане на плътна хартия, фолио, картон, балатум. Режещият ръб е направен от здрава висококачествена стомана с равномерно остро заточване по цялата дължина.

 

Резервните остриета за почистващ нощ са специално заострени за рязане на линолеум, кожа и други. Повечето остриета са изработени от високовъглеродна стомана, за да се поддържа максимална острота.

 

Резервният нож за сваляне на изолация е подходящ за зачистване на PVC, гумени, силиконови, PTFE кабели. Пластмасовият му профил е устойчив на удари, а въртящият се корпус на захващане е подходящ за надлъжно и кръгово рязане.

 

Резервното острие за нож за шпакловка е изработено от неръждаема стомана и е подходящо за нож за шпакловка на стени и тавани.

 

Резервното острие за нож за сваляне на боя е двойно и е изработено от твърд волфрамов карбид.

 

Защо да изберете острие за нож от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме остриета за ножове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.