Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 076 продукта и наличност над 4 311 894 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 076 продукта в наличност.
4 311 894 Артикула.

Отрезни ленти

„Баш Майстора“ е мястото, на което може да намерите различни аксесоари и консумативи за банцигови и лентови триони.

 

Лентите за трион са изработени от HCS стомана. Режещите листове за ръчни и механични ножовки за метал може да намерите във вариант HSS или HSS-BiM стомана. Ножовете за банциг са в разновидности за дърво, дърво и пластмаса, за метал и общи версии. В магазините ни са достъпни режещи листове за ръчни триони за дърво, както и необходими приставки или резервни остриета и др.

 

Листовете за механични ножовки са изработени от HSS или HSS-Bi-Metal стомана. Тези, изработени от HSS, са предназначени за рязане на конструкционни и инструментални стомани, чугун, цветни метали, метални профили и тръби. Изработените от HSS-Bi-Metal стомана са композитни материали, които придават устойчивост на високи температури, здравина и гъвкавост на листовете и дават възможност с тях да се режат всякакви видове метали.

 

Лентите за ръчни ножовки, които може да намерите в търговските обекти на „Баш Майстора“, както и онлайн, са произведени от HSS и HSS-Bi-Metal композитни материали. Всички листове, които предлагаме, са гъвкави и еластични, с прецизно заточени зъби и голяма дълготрайност. Някои от моделите са предназначени за по-обща употреба, като с тях може да се режат меки метали, пластмаса и дърво.

 

Дибли, накрайници, принадлежности за многофункционални машини и удължители за накрайници може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.