Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 109 продукта и наличност над 4 089 139 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 109 продукта в наличност.
4 089 139 Артикула.

Отрезни ленти

Отрезните ленти се използват за рязане на цветни метали, ниско и високо легирани стомани, метали с различен профил. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите различни видове отрезни ленти – ленти за банциг, ленти за машинни ножовки и други.

 

Видове отрезни ленти

 

Ножовете за банциг са в разновидности за дърво, дърво и пластмаса, за метал и общи версии.

 

Лентите за машинни ножовки са изработени от HSS или HSS-Bi-Metal стомана. Тези, изработени от HSS, са предназначени за рязане на конструкционни и инструментални стомани, чугун, цветни метали, метални профили и тръби. Изработените от HSS-Bi-Metal стомана са композитни материали, които придават устойчивост на високи температури, здравина и гъвкавост на листовете и дават възможност с тях да се режат всякакви видове метали.

 

Лентите за трион са изработени от HCS стомана. Режещите листове за ръчни и механични ножове за метал може да намерите във вариант HSS или HSS-BiM стомана.

 

Листовете за механична ножовка са произведени от HSS и HSS-Bi-Metal композитни материали. Всички листове, които предлагаме, са гъвкави и еластични, с прецизно заточени зъби и голяма дълготрайност. Някои от моделите са предназначени за по-обща употреба, като с тях може да се режат меки метали, пластмаса и дърво.

 

Защо да изберете отрезна лента от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме отрезни ленти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.