Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 721 продукта и наличност над 4 105 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 721 продукта в наличност.
4 105 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Отвертки фазомер

Отвертката фазомер е инструмент за установяване на наличието или отсъствието на напрежение във всяка точка на веригата и за проследяване на прекъснато напрежение. На практика представлява електрическа лампа, която е свързана с един или с два изолирани проводника и обикновено фазомера се среща под формата на отвертка със свързана лампа с проводник от върха до задния ѝ край.

 

Структура и принцип на работа на фазомера

 

Предлаганите на пазара фазомери могат да бъдат с най-различна форма, но принципът на работа е един и същ – фазомерите служат за правилното определяне на проводника под напрежение от инсталацията или с други думи – къде е фазата.

 

Структурата на фазомер отвертките се състои от корпус, който най-често е произведен от прозрачна пластмаса, вътре в която е вграден метален накрайник – изолиран в горната си част. Металният накрайник е свързан с високоомен резистор, като другият край на резистора се допира до индикаторната лампа, която е съединена с пластина от метал, която е точно накрая на дръжката.

 

Защо да изберете отвертка фазомер от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме отвертки фазомер, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.