Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 725 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 725 Артикула.

Патрони за топло лепене и заваряне

Патрони за топло лепене

 

Универсалните патрони за топло лепене са предназначени за дърво, пластмаса, керамика, хартия, картон, деликатна тъкан. В продуктовата листа на „Баш Майстора“ сме включили патрони за топло лепене за многообразни орнаменти върху различни материали.

 

Освен патрони за топло лепене за декорация, предлагаме патрони за топло лепене за картон, за стъкло, за дърво и универсални.

 

Патрони за топло заваряване

 

Патроните за топло заваряване са предназначени за заварка на ABS-материал, използващи се при автомобилни части, куфари за багаж, както и за опазване на различни инструменти. Предлагаме и патрони за топло заваряване с горещ въздух върху твърд PVC. Използват се за изработване на тръби (канализационни и фитинги за тях), конструктивни профили, характерни детайли и други.

 

Защо да избере патрон за топло лепене и заваряване от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме патрони за топло лепене и заваряване, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.