Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Продукти от PILANA

Производството на инструменти започва във фирмата през 1934 година. Фирмата е основана от г-н Студеник, който започва производството на ръчни триони, циркулярни триони и постепенно обогатява производствената програма с ножове за рязане на дърво и други инструменти за дървообработването.

 

Асортимента на продуктите е обогатен с TCT кръгови триони, банда триони, Планер ножове, машинни ножове, инструменти за рязане на метал и видя тела. В годините 1948-1992 г. фирмата е държавно предприятие. През 1992 г. компанията  преминава в частна собственост.

 

PILANA TOOLS със своите 650 работници е в процес на динамично развитие и е един от най-големите производители на инструменти в Европа. Инструментите са изработени от най-доброто качество на стоманата в съответствие с DIN и ISO стандарти. Качеството внимателно се наблюдава на всеки етап на производството.

 

За най-голяма точност се използва най-съвременно оборудване: Laser, CNC шлифовъчни машини, CNC фрезови машини, автоматични пещи и други автоматични и полуавтоматични машини.

 

Повече от 60% инструменти са изнесени, особено на напредналите индустриални страни, като Германия, САЩ, Франция и Великобритания. Постоянното внимание е отделено на подобряване производството и автоматизацията. Тези мерки, заедно с дългогодишен опит и ниски разходи, дават възможност да предлагаме висококачествени продукти на конкурентни цени.

 

PILANA TOOLS група се състои от няколко части: PILANA TOOLS, съвместно дружество извършва продажби, енергийни доставки и други услуги. Производството се осигурява от фирми PILANA TOOLS Wood Saws Ltd., PILANA TOOLS Knives Ltd., PILANA TOOLS Saw Bodies Ltd. и PILANA TOOLS Metal Saws Ltd.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.