Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.

Пили

Пилата е ръчен инструмент, който служи за отстраняване на слоеве от метал, дърво, пластмаса и др. Състои се от дръжка и работна част. Дръжката е частта, за която пилата се хваща със свита длан и се движи напред-назад по повърхността на материала, който се пили. Изработена е от дърво, изкуствени материали или се отлива заедно с работната част. Работната част е изработена от високовъглеродна инструментална стомана, която е повърхностно закалена. Най-често срещаните са с продълговата форма с квадратни, правоъгълни, елипсовидни, цилиндрични сечения. По нея са нанесени насечки, образувайки режещ ръб. Пилите се използват най-често при шлосерски работи за заточване на режещи инструменти. Рашпилите се използват в дървообработващата и кожената промишленост.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ предлагаме диамантени пили, пили за дърво, заточване, метал, пили за резба, пили за ренде GKB и часовникарски пили.

 

Диамантените пили намират приложение в стъклокерамиката, порцелана, камъка, при обработката на материали с висока твърдост. Предлагаме комплект от 6 различни вида – полуобла, триъгълна, плоска, обла, квадратна и островърха.

 

Пилите за дърво са изработени от инструментална или закалена стомана. Имат ергономични дървени дръжки и намират приложение в дървообработващата промишленост.

 

Пилите за заточване се използват за наточване на различни инструменти – най-често триони. Тези със закалени зъби не могат да бъдат наточвани.

 

Пилите за метал са изработени от високовъглеродна стомана и имат ергономична еднокомпонентна или двукомпонентна пластмасова дръжка.

 

Пилите за резби служат за ремонт и почистване на вътрешни и външни резби. Не се използват за създаване на резби.

 

Пилите за ренде се използват за дърво, винил, фибростъкло и линолеум. Бързо отстраняват повърхностен слой. Подходящи са за шлайфане и на гипсокартон.

 

Часовникарските пили се използват главно от гравьори, шлосери, часовникари, златари и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.