Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пистолети за поливане

Този тип пръскачки се използват за ръчно поливане, което гарантира, че струята достига лесно до труднодостъпните места. Стават и като приставка към маркуча и имат формата на пистолет. Потребителят трябва да натисне спусък, за да пръска вода.

 

Тези уреди обикновено поддържат различни режими на работа и могат да се регулират. Много са удобни за поливане по ъгли и по-забутани и скрити места в градината. Ефективността по време на работна дейност зависи изцяло от потребителя и дължината на маркуча. Пистолетите за поливане се използват за напояване на малки тревни площи.

 

Видове пистолети за поливане

 

Пистолетите за поливане, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, имат по няколко функции.

 

Пистолетите за маркуч с една функция са перфектни за напояване на растения в саксии и частни зони. С безстепенната регулация на водната струя Вие решавате каква сила на струята е най-удобна за Вашата текуща цел.

 

Пистолетите за маркуч с две функции са еднакво подходящи за чистене и напояване. Меките пластмасови компоненти на главата на струйника осигуряват защита срещу повреда.

 

Пистолетът за маркуч с четири функции е с иновативна технология за защита при замръзване. Меките части на главата на пистолета осигуряват защита срещу повреда.

 

Пистолетът за маркуч с пет функции има корпус и спусък с меко пластмасово покритие за максимално удобен захват.

 

Удълженият пистолет с една функция може да полива нежно и точно. Приставката за закачане позволява лесно и бързо съхранение след употреба.

 

Защо да изберете пистолет за поливане от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пистолети за поливане, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.