Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 230 продукта и наличност над 4 056 760 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 230 продукта в наличност.
4 056 760 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пистолети за помпане на гуми

Пистолетите за помпане на гуми доставят сгъстения въздух, подаден от компресор. Оборудвани са с манометър, който проверява работното налягане на гумите във всеки един момент от използването му.

 

Пистолетите за помпане се използват масово в бензиностанциите, гумаджийниците и автомобилната индустрия. Моделите притежават практичен гъвкав маркуч, който предоставя възможност за стигане на въздуха до трудните места.

 

Видове пистолети за помпане на гуми

 

Пистолетите за помпане на гуми могат да бъдат с цифрови манометри или манометри със скала. Манометрите със скала са по-устойчиви на вибрациите на компресора при отчитане, а цифровите манометри са по-удобни за помпане на гуми, поради факта, че при тях има възможност за задаване на точно определено налягане на напомпване и при достигането му подаването на въздух се прекратява.

 

Пистолетите за помпане на гуми притежават удобна ергономична дръжка с антиплъзгащо покритие, която завършва с бърза връзка за включване към маркуч на въздух. На страничната част на дръжката има черно копче за изпускане на въздуха чрез натиск.

 

Манометърът е защитен от гумен протектор. Работно налягане може да бъде от 0-8, 0-10, 0-12, 0.5-10, 0.5-12 бара. Най-масовият вариант е с манометър ф63 мм., маркуч и накрайник за помпане на гуми, като има и модели с манометър ф70 и ф80 мм.

 

От магазини „Баш Майстора“ може да закупите пистолети за помпане на гуми с марка:

 

  • BONEZZI
  • FERVI
  • GAV
  • METABO
  • RAIDER.
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.