Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 359 236 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 359 236 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пистолети за помпане на гуми

Пистолетите за помпане на гуми доставят сгъстения въздух, подаден от компресор. Оборудвани са с манометър, който показва налягането на въздуха в автомобилните гуми. Пистолетите за помпане на гуми намират широко приложение в бензиностанциите, автосервизите и гумаджийниците. Всички модели разполагат с удобен гъвкав маркуч, който дава възможност за достигане на въздуха до по-труднодостъпните места. Вграденият в пистолета за помпане на гуми манометър проследява работата на устройството и да се проверява работното налягане във всеки един момент от използването му. Пистолетите за помпане на гуми могат да бъдат с цифрови манометри или манометри със скала. Манометрите със скала са по-устойчиви на вибрациите на компресора при отчитане, а цифровите манометри са по-удобни за помпане на гуми, поради факта, че при тях има възможност за задаване на точно определено налягане на напомпване и при достигането му подаването на въздух се прекратява.

 

Пистолетите за помпане на гуми разполагат с удобна ергономична дръжка с антиплъзгащо покритие, която завършва с бърза връзка за включване към маркуч на въздух. На страничната част на дръжката има черно копче за изпускане на въздуха чрез натиск. Манометърът е защитен от гумен протектор. Работно налягане може да бъде от 0-8, 0-10 или от 0 до 12 бара. Най-масовият вариант за пистолет за помпане на гуми е с манометър  ф63 мм., маркуч и накрайник за помпане на гуми. Като има и модели с манометър ф80 мм.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете пистолети за помпане на гуми с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.