Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 874 432 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 874 432 Артикула.
Подреди по
Резултати

Планки T-образни кадмирани

Т-образните планки са изработени от студено валцована стомана, имат антикорозионно покритие, използват се при монтаж на дървени греди. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите Т-образни кадмирани планки на марката DOMAX.

 

Т-образната планка DOMAX KT1 70x50x16x2.0 мм е с 6 отвора с диаметър 4 мм за пирони и винтове 3 мм. Изработена е от студено валцована стомана, марка DX51D. Кадмирана е с покритие 20 um. Използва се при монтаж на дървени гради, има антикорозионно покритие.

 

Крепежни елементи може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.