Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 089 продукта и наличност над 4 302 819 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 089 продукта в наличност.
4 302 819 Артикула.

Плашки

Използването на метрична резба по целия свят, най-вече у нас, обяснява голямото разнообразие от плашки за нарязване на външни метрични стандартни резби, които може да намерите в магазините на „Баш Майстора“. Леви, десни, с различни размери и стъпка на резбата, произведени от CS стомана – това са плашките, които Ви предлагаме в тази категория.

 

Плашките G-тръбна цилиндрична резба са създадени специално за нарязване на тръбна резба. Единствената разлика между обикновената резба и резбата на водопроводните тръби е в размерите ѝ. Диаметърът на тръбите се измерва в цолове, като към него се прибавя дебелината на стените на тръбата. Предлагаме ви плашки G-тръбна цилиндрична резба във варианти на изработка от инструментална CS стомана, с всички стандартни размери и брой на навивки.

 

Широкото приложение на метричната резба по целия свят, особено у нас, обяснява голямото разнообразие от плашки за нарязване на външни метрични стандартни резби, които ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти. Плашките M-метрична стандартна резба са с различни размери и стъпка на резбата. Произведени са от CS стомана.

 

Плашките MF-метрична ситна резба биват леви и десни. Изработени са от инструментална CS стомана и служат за нарязване на външни резби. Често нарязването се прави за възстановяване на повредени резби на винтове или болтове.

 

Инчовата резба е крепежна триъгълна резба, за нарязването на която се използват метчици (за вътрешна резба) и плашки (за външна резба). Плашката UNC – унифицирана едра резба е изработена от инструментална CS стомана, за нарязване на резби с размери от 1/2‘‘ до 5/16‘‘.

 

Ситната резба е перфектно решение при изработването на резбови съединения, устойчиви към натоварвания и вибрации. В магазини „Баш Майстора“ на ваше разположение са плашките UNF-унифицирана ситна резба, произведeни от инструментална CS стомана.

 

Плашката за специализирана резба UNFE е с много ситна стъпка на резбата, по-малка от UNF резбата. Изработена е от HSS стомана. Много често нарязването се прави и за възстановяване на повредени резби на винтове или болтове.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите и плашки комплект.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.