Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 365 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 365 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пневматични къртачи

Пневматичните къртачи са предназначени за разрушаване на стени от бетон и зидария. Те не са предназначени да пробиват.

 

При тях длетото не се върти, а само удря. Мощта на удара е изключително голяма, че може да разбие различни твърди строителни материали без никакъв проблем.

 

Това е идеалният пневматичен инструмент за разрушителна работа в строителството, а инвестицията в компресор и инструменти се изплаща бързо.

 

Пневматичният къртач се захранва от компресиран въздух под налягане, обикновено от въздушен компресор. По-малкото движещи се части и липсата на електрически мотор ги правят устойчиви към повреда и прегряване. Следователно те са по-подходящи за професионално ползване.

 

С пневматичен къртач може да извършите дейности като прекарване на инсталации, къртене на плочки, строителни разтвори, бетонни неравности и други строителни покрития.

 

С инструментите можете лесно и резултатно да разбиете камък и метал. Тези инструменти са от съществено значение в началния етап от ремонтните действия.

 

Защо да изберете пневматични къртачи от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пневматични къртачи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.