Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 586 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 586 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пневматични прави шлайфове

Пневматичните прави шлайфове са многофункционални инструменти, предназначени за професионална употреба, които могат да шлифоват, режат, полират, изглаждат и подравняват разнообразни повърхнини благодарение на допълнителни битове и аксесоари.

 

Пневматичната машина за шлайфане е най-маневреният шлайфащ инструмент и е подходящ за довършващо обработване на повърхнини на малки детайли дори и на труднопроходими места.

 

Пневматичният прав шлайф се ползва за рязане на ключалки в метални врати, полиране, гравиране, шлайфане, отстраняване на ръжда, чистене на заваръчни шевове и е незаменим при обработване на ръбове.

 

Пневматична машина за шлайфане намира приложение при обработване на метал, дърво, премахване на боя и лак от различни повърхнини, шлайфане на вътрешни повърхности или обикновено шлайфане в тясно пространство.

 

Машините също така се използват и за шлайфане на малки детайли, фрезоване, гравиране и дори пробиване с използване на допълнителни накрайници.

 

Работа с пневматичен прав шлайф

 

Пневматичният прав шлайф се нуждае от източник на въздух под налягане компресор, за да работи. Цялата енергия на сгъстения въздух се превръща в сила на въртене.

 

Благодарение на високата скорост, с която може да работи пневматичната шлайфмашина, реже и полира с лекота. Цялата енергия на сгъстения въздух се превръща в сила на въртене.

 

Пневматичните машини за шлайфане са предпочитани заради по-малкото подвижни компоненти в сравнение с електрическите варианти, което им осигурява по-дълъг експлоатационен живот и по-малки шансове за повреда. Освен това липсата на електромотор не причинява прегряване след продължителна работа.

 

Въздушният поток, който преминава през правия шлайф, охлажда компонентите и понижава температурата на инструмента.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете пневматични прави шлайфове от доказани производители като:

 

  • BAMAX
  • FERVI
  • METABO
  • RAIDER
  • RODCRAFT
  • UNIOR.
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.