Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пневматични прободни триони

Пневматичният прободен трион представлява инструмент за изрязване по крива или права линия на различни материали. С него може да се реже дърво, метал, пластмаса и други. Захранва се чрез подаване на сгъстен въздух.

 

Пневматичният трион се задвижва с въздух под високо налягане и се характеризира с ниски вибрации по време на работа. Отличават се с ефективно използване на ножовете, като при тях не се налага използването на инструменти за смяна на остриетата.

 

Приложение на пневматичните прободни триони

 

Пневматичните прободни триони намират широко приложение в автосервизите, като например рязане през панели, первази и елементи на шасито. Те са идеални при първоначална подготовка за ремонт, когато се изисква бързо отстраняване на повредени панели. Оборудван е със защитно задействащо устройство.

 

При тежка и продължителна употреба пневматичните прободни триони не загряват за разлика от електрическите.

 

Ниските вибрации и дизайн на тялото осигуряват изключително гладка работа. Съвместими са с различни видове остриета, чиято смяна се извършва бързо и без инструменти.

 

Някои пневматични прободни триони имат допълнителна функция с орбитален механизъм за действие.

 

Предлаганите при нас пневматични триони са с максимално въздушно налягане 6.2 bar и консумация на въздух 170 l/min и 220 l/min. Максималната дълбочина на рязане на метал при тях е 1.6 мм.

 

Защо да изберете пневматични прободни триони от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пневматични триони, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.