Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 655 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 655 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пневматични такаламити

Пневматичният такаламит представлява инструмент за гресиране и смазване. Работата му се състои в нанасянето на масло, грес или друг вид смазочна течност чрез накрайник или удължение в определена точка.

 

Къде се използват пневматичните такаламити?

 

Пневматичните инструменти се използват главно в работилници и сервизи и служат за гресиране и смазване. С тях се поддържат транспортни машини, селскостопанска техника, производствени машини и други.

 

Пневматичните такаламити позволяват лесно и точно прилагане на лубрикант в определена позиция. Те са незаменим помощник при смазочните дейности в автомобилизма, селското стопанство или в приложения, свързани с домашната или професионалната употреба.

 

Пневматичните такаламити са идеални за предотвратяване на умората на потребителя по време на работа и са най-добри при по-големи работни места, когато е необходимо нанасяне на по-голямо количество масло и грес. Те дозират прецизно и работят чисто и ефективно без остатъчни капки.  

 

Защо да изберете пневматични такаламити от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пневматични такаламити, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 1 година гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.