Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 365 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 365 Артикула.
Подреди по
Резултати

Подложки за оберфрези

Подложките за оберфрези намират приложение при обработка на ръбовете. При фрезоване в областта на ръбовете оберфрезата е само наполовина върху обработвания детайл. Подложката увеличава опорната повърхност, което позволява лесно и стабилно водене на оберфрезата. Смяната се извършва лесно чрез система за захващане без инструмент.

 

Разширението на опората е за сигурно водене на оберфрезата по ръбовете на обработваемия детайл.

 

Чрез подложките с малък отвор е възможно сигурно водене на оберфрезата в зоната на ръбовете и ъглите. Работата преминава перфектно без преобръщане благодарение на по-малкия централен отвор.

 

При работа с копиращ пръстен с такава подложка имате повече предимства – по-добра изсмукваща мощност и по-стабилно водене на оберфрезата без преобръщане.

 

Защо да избере подложка за оберфреза от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме подложки за оберфрези, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.