Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 966 456 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 966 456 Артикула.
Подреди по
Резултати

Полирпасти

В съвременния свят се произвеждат пасти за полиране. Някои от тях изпълняват едновременно множество функции – да създават блестяща или матова повърхност, да премахват горен слой на лак или боя, да премахват дефекти от повърхността.

 

Полирпастите за метал се изработват в твърда и течна форма. Твърдата полирпаста за метали (стомана, мед, алуминий, месинг) се произвеждат в различни цветове, показващи относителния размер на абразивните зърна или вида на полирпастата.

 

Полирпастата е идеална за полиране на метали и пластмаси. Отстранява лесно оксидни слоеве и леки дефекти върху метални и пластмасови повърхности. Нанася се с кърпа или кече за полиране и найлонови четки. Сместта отстранява матовия окислен слой и/или леки несъвършенства на повърхността.

 

Защо да избере полирпаста от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме полирпасти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.