Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 563 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 563 Артикула.
Подреди по
Резултати

Помпи за разпояване

Помпите за разпояване са подходящи за дълбоко отстраняване на стари запоени места поради мощната си засмукваща сила. Подвижният накрайник позволява повторно използване на отстранения калай.

 

Някои видове вакуум помпи са произведени с цел ефективно премахване на дефекти в сферата на електрониката чрез прецизно разтапяне и почистване на разтопения калай. Тези иновативни уреди се отличават с интегриран тефлонов накрайник, осигуряващ висока устойчивост и надеждност при работа. Определени помпи разполагат с автоматична функция за горно почистване, което подобрява ефективността и практичността на процеса.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете помпи за разпояване на марките KEMPER и STANNOL.

 

Защо да изберете помпа за разпояване от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме помпи за разпояване, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.