Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 065 705 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 065 705 Артикула.

Поп нитове

Попнитът се нарича още сляп нит, защото няма достъп до задната част на елемента. Изработва се с различна дължина и големина на главата, както и от различни метали.

 

Попнитовете се използват за свързване на ламаринени дъски, монтиране на табели, кожени изделия, играчки и други. Широка употреба намират в автосервизите.

 

Видове попнитове

 

В магазини „Баш Майстора“ предлагаме различни видове попнитове – алуминиеви, неръждаеми, стоманени, алуминиеви с широка периферия, стоманени с широка периферия.

 

Алуминиевите попнитове са с тяло, изработено от алуминий и гвоздеи (пирони) от стомана. Използват се за свързване на ламаринени плоскости.

 

Неръждаемите попнитове, които предлагаме, са с различни дължини, външни диаметри, ширина и дебелина на периферията.

 

Стоманените попнитове са с по-голяма дължина и позволяват свързаната система да е с по-голяма дебелина. Ползват се, когато търсите класически или декоративен ефект.

 

Алуминиевите попнитове с широка периферия са с тяло, изработено от алуминий и гвоздеи (пирони) от стомана. Използват се за свързване на ламаринени плоскости.

 

Стоманените попнитове с широка периферия са с различни дължини, външни диаметри, диапазони на нитоване, диаметри на предварителния отвор.

 

Защо да изберете попнит от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме попнитове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Разнообразие от нит гайки ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.