Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 080 продукта и наличност над 4 303 992 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 080 продукта в наличност.
4 303 992 Артикула.

Поп нитове

Поп нитът се нарича още и сляп нит, защото няма достъп до задната част на елемента. Изработва се с различна дължина и големина на главата, както и от различни метали. Използва се за свързване на ламаринени дъски, монтиране на табели, кожени изделия, играчки и др. Широка употреба намира в автосервизите.

 

Предлагаме различни видове поп нитовеалуминиеви, неръждаеми, стоманени, алуминиеви с широка периферия и стоманени с широка периферия. Ще ги намерите на сайта и в магазините на „Баш Майстора“.

 

Алуминиевите поп нитове са с тяло, изработено от алуминий и гвоздей (пирон) от стомана. Използват се за свързване на ламаринени плоскости. Изработени по DIN7337.

 

Испанските неръждаемите поп нитове, които предлагаме, са с различни дължини, външни диаметри, ширина и дебелина на периферията.

 

Стоманените поп нитове, които предлагаме, са с различни диаметри на предварителния отвор, диапазони на нитоване и различна дебелина на металния пирон.

 

Алуминиевите поп нитове с широка периферия са с тяло, изработено от алуминий и гвоздей (пирон) от стомана. Използват се за свързване на ламаринени плоскости. Изработени по DIN7337C.

 

Стоманените поп нитове с широка периферия, които предлагаме, са с различни дължини, външни диаметри, диапазони на нитоване, диаметри на предварителния отвор.

 

В категорията Строителен крепеж на магазини „Баш Майстора“ влизат още анкери, дюбели, пирони, нит гайки и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.