Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от PRAMAC

Историята на фирма PRAMAC започва през 1966 г., когато семейство Campinoti основава, компания за строителна техника Основната и дистрибуция е на италианския пазар.

 

От този момент нататък PRAMAC разширява дейността си в областта на енергетиката и обработка на материали.

Непрекъснато расте в световен мащаб,  поради широката гама продукти и гъвкавост при доставките, тя успява да задоволи високите изисквания на своите клиенти.

С високия технологичен опит и вертикално интегрираните производствени процеси се гарантира, че всички продукти на компанията са проектирани и доставени с най високо качество и висока производителност.

 

Ресурси и енергии All Pramac са посветени на най-взискателните пазари.

 

Мисията ни е  да предложим най-доброто съотношение качество-цена на продукти подобрени чрез силен стратегически план и с компоненти от първо ниво 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.