Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 296 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 296 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Прави отвертки захват SB

Правите отвертки захват SB са изработени от стомана и са предназначени за всекидневна употреба в дома или на работното място. Подходящи са за всякакви дейности и материали, изискващи плосък накрайник, както и за работа в труднодостъпни места.

 

Те са изключително удобни за работа, притежават защита срещу ръжда и замърсяване. Могат да имат еднокомпонентна или двукомпонентна дръжка, като формата им дава здраво удобно хващане, както и предпазване от търкаляне по дланта на ръката. Ергономичният дизайн на дръжката намалява умората при работа и увеличава производителността.

 

Удължената форма на някои от видовете ги прави подходящи за труднодостъпни болтове, а намаленият размер – подходящи за по-лесно пренасяне.

 

Защо да изберете права отвертка захват SB от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме прави отвертки захват SB, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.