Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 965 продукта и наличност над 4 215 048 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 965 продукта в наличност.
4 215 048 Артикула.

Принадлежности за бормашини

Патронникът е предназначен за закрепване на свредла с цилиндрична опашка в перфоратори, бормашини и др. В зависимост от начина на закрепване на свредлото те могат да бъдат патронници с ключ, без ключ и бързозатягащи патронници. Бързозатягащите патронници са най-удобни и стабилни, като при тях затягането и разхлабването за смяна на свредлото става с една ръка. Безключовият патронник се затяга и разхлабва с две ръце и не е необходим ключ. Патронникът с ключ за бормашина е най-неудобният за използване, тъй като свредлото трябва да бъде затегнато много плътно и ключът лесно се губи.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите опашки за патронници за бормашини с различни размери. Монолитното изделие е изработено от легирана конструкционна стомана. Опашката МК е защитена от превъртане с лапка. Опашката JEPSON e предназначена за бормашини Magpro 75/4S. Присъединителният размер е Weldon 32/MT3.

 

В зависимост от начина на закрепване на свредлото патронниците могат да бъдат с ключ, без ключ и бързозатягащи. На нашия сайт и в търговските обекти на „Баш Майстора“ предлагаме метални патронници с ключ, с присъединителни отвори на резба 1/2‘‘. Патронните с присъединителна резба 1/2‘‘ MAKITA, RAIDER, ABRABORO, ROHM имат своите специфични особености.

 

Самозатягащите патронници обикновено са изработени от висококачествена стомана или от износоустойчиви материали. Лесни са за използване. Патронникът е конструиран за професионални цели и издържа на високи натоварвания. Лесно може да се сменят консумативите без да използвате цанга.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите бързосменяеми патронници и патронници комплекти на водещи марки.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.