Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 570 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 570 Артикула.
Подреди по
Резултати

Приставки за машини и инструменти

Видове приставки за машини и инструменти

Приставките въздуходувки са оборудвани с амортисьор за поддържане на ниски нива на шума и са подходящи за акумулаторни комби двигатели.

 

Консумативите за пирография се използват за поставяне на различни пирографически мотиви върху дърво и кожа. Комплектите включват четири накрайника с различни форми - сферична, овална, остра и за украсяване.

 

Антивибрационните приставки служат за обиране и омекотяване на вибрациите при работа с машината. Улесняват работещия като намалява умората върху ръцете.

 

Линеалът за маса за фрезоване има отвор за свързване с прахосмукачка, за да остане чисто работното място. За да постигнете най-точни резултати, може да го регулирате.

 

Универсалното менгеме се захваща към всяка работна маса, плот или тезгях. Челюстите могат да се използват като блоков монтажен възел с менгемето или отделно - като стяга.

 

Накрайникът за забиване на колчета е идеален за забиване на колчета в земята за проводници за мълния или анкери за палатка. Този продукт е предназначен за използване в почвата и пръстта.

 

Приставката за акумулаторен пистолет e подходяща за силикон с мека опаковка (тип салам). Съвместима е с акумулаторен пистолет за силикон.

 

Приставката за бормашина за ножица на ламарина се монтира на патронника на машината. Подходяща е при право и криво рязане.

 

Приставката за пистолет за силикон се използва предимно за уплътнения на прозорци в автоиндустрия и ремонтните работилници, но може да се използва и с всякакви други уплътнители.

 

Приставките за прав шлайф е най-бързия и лесен начин за заточване на затъпени, бавнорежещи вериги за трион. Използват се за най-различни по размер вериги.

 

Приставката за работа с нож служи за изрязване на заваръчно изплискване при подови настилки.

 

Подравняващата приставка се използва за подравняване на тревни площи за мултифункционални двигатели за градински инструменти.

 

Удължителят за винторезка се използва при резбоване в краищата на тръбата, на труднодостъпни места, например в ниши на стени, в шахти. Подходящ е за ремонт и реставрация.

 

Защо да изберете приставка за машина и инструмент от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме приставки за машини и инструменти, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.