Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Приставки за тримери и комби двигатели

В продуктовата листа на „Баш Майстора“ са включени принадлежности за комби двигатели. При нас ще намерите различни приставки за кастрене и удължители. Вие ще можете да поддържате вашата градина в перфектно състояние, ако разполагате с необходимите кастрачки за клони и храсти.

 

Видове приставки за тримери и комби двигатели

 

Кастрачките приставки за клони и храсти са подходящи за подкастряне на високи клони. Имат висококачествени механизми (системи от зъбни колела).

 

Приставките храсторез служат за подравняване на жив плет. Предназначени са за мултифункционални акумулаторни тримери.

 

Резачките приставки се използват за професионална поддръжка на високи живи плетове и за употреба в близост до земята. Двустранно заточените ножове осигуряват лесно и бързо рязане и на по-дебели клони.

 

Комби инструментите са подходящи за косене и довършителни работи. Автоматично се настройва дължината на кордата при допир на главата за косене на земята.

 

Приставките култиватор служат за обработка на почвата. Предназначени са за комби двигатели тип тример.

 

Приставките храсторез се използват за подравняване на жив плет. Предназначени са за мултифункционални акумулаторни тримери.

 

Резачката приставка за жив плет е подходяща за монтиране на акумулаторна коса/тример.

 

Защо да изберете приставка за тример и комби двигател от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме приставки за тримери и комби двигатели, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.