Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 117 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 117 Артикула.

Профили строителни

В категорията „Строителни профили“ взимат участие профилите за скосен ъгъл и фуги.

 

Профилите за скосен ъгъл представляват лайсни за оформяне на скосени ъгли при отливане на греди и колони без перо.

Те се произвеждат от някои от най-известните марки на пазара. Подходящи са за много цели и обикновено се използват в строителството и ремонтите. В „Баш Майстора“ ще намерите лайсни за оформяне на скосени ъгли при отливане на греди и колони без перо с разнообразни размери като дължина и ширина.

 

Профилите за фуги са пластмасов профил за индуциране на контролирана фуга в дълготраен бетон. Поради специфичната си форма те перфектно се закрепват в бетона. Профилът може да бъде отрязан до необходимия размер на място, единичните парчета може да бъдат свързани с арматурния прът. Те са произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара. Прилагат се често при строителство и ремонт.

 

При нас ще намерите още стенни фиксатори, фиксатори за вертикална и хоризонтална армировка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.