Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 569 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 569 Артикула.
Подреди по
Резултати

Програматори за напоителни системи

Програматорите за напоителни системи осигуряват гъвкаво автоматично напояване чрез трите индивидуални графика за поливане. Захранват се с батерии, може да се свързват към кран 3/4‘‘-1‘‘ и да се управляват лесно от иновативен външен въртящ се елемент за избор на функции и бутон за превключване.

 

Блокът е устойчив на атмосферни влияния и може да бъде свален, за да се извършат настройките. LCD дисплеят показва всички функции. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите програматори за напоителни системи на марката GARDENA.

 

Защо да изберете програматор за напоителна система от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме програматори за напоителни системи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.