Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 670 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 670 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от PROSPERPLAST

Prosperplast Company е един от международните лидери в пластмасови изделия индустрия, която предлага широка гама от изделия за дома и градината, като гърнета,  кошчета, лейки, кутии с инструменти и детски продукти като пързалки, шейни и т.н.
Благодарение на разумното управление на Дружеството продължава да процъфтява като самостоятелен производител. Преобладаващата част от продуктите се произвеждат за индивидуални поръчки на вътрешни и международни клиенти и доставени от фирмата транспорт.

Prosperplast компания започна в Buczkowice през 1993 г. Основан от братята Павел и Марек компанията процъфтява като семеен бизнес.
В началото на производството на компанията, основната и дейност производството на гърнета в което са били заети само няколко души.
С нарастването на търговията и нарастващото търсене на пазара на гамата от продукти се разширява.

Продукти стават все по-диференцирани и те насочени за по-големи целеви групи.
Последователно съоръжения, машини и заетостта в дружеството се увеличава. Благодарение на умен и мъдър, управление и компанията смели инвестиции на компанията скоро спечели полагащото му позиция лидер сред производителите на пластмасови изделия.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.