Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от PROVIDUS

От 1928 г. сме на Вашите услуги предлагайки Ви качество, иновации, компетентност и надеждност.

 

В продължение на 80 години Providus е признат по целия свят като един от водещите производители на оборудване за високотехнологично запояване (спояване) и захватни скоби. Успеха на нашата марка е в резултат на творческия и професионален подход, който използваме по време на разработването на всеки един от нашите продукти.

 

С цел да отговорим на непрекъснато търсене на технологично-усъвършенствани продукти, нашите инженери, техници и мениджъри винаги са обърнати с лице и интерес към всички нови производствени технологии, процеси, суровини и материали.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.