Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 564 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 564 Артикула.
1 2 3 ... 13
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 13
1 2 3 ... 13

Продукти от RAIDER

Марката Raider е собствен бранд на Евромастер Импорт Експорт ООД, позната и утвърдена на българския пазар от дванадесет години. Разнообразието на машини с тази марка покрива практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника.  Предлагаме и пълна гама съответни консумативи, съвместими не само с машините с бранд Райдер. Raider RDI или т.нар. нов клас индустриални инструменти "Raider industrial" също бе тестван за своята издръжливост и добавен към асортимента, предлаган от магазини Баш Майстора.

 

След успешния старт през 2000 година марката Raider не е изменала на визията и мисията си, базирани на потребностите и очакванията на потребителите. Съобразно тях сме обновили асортимента си достигайки по-високо технологично равнище.

 

Ценностите, на които се гради успехът ни са:

 

  • Технологично качество, отговарящо на високи професионални изисквания, на разумна, достъпна и конкурентна цена.
  • Качество, на което клиентите се доверяват.
  • Стабилни, открити и честни отношения с  бизнес партньори, производители и  дистрибутори.
  • Професионална и лична отговорност за поетите рискове и взетите решения.

 

След утвърждаването на продуктите в България, Raider успешно разширява пазарния си дял в Румъния, Сърбия, Косово, Албания и Македония и  развива дистрибуторската си мрежа в редица страни от Централна и Източна Европа.

Покажи повечеПокажи по-малко
Всички новини за RAIDER
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.