Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 566 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от RAIMONDI

Raimondi S.p.A. е компания за инструменти и аксесоари за полагане на широкоформатни плочки, основана официално през 1974 г. в Италия, но исторически води своята дейност от почти цял век. В зората на XX век, фамилията Раймонди, навлиза в индуствията, в която членове на семейството са изявени и търсени майстори при полагането на плочки. Така Mirco Raimondi решава да реализира своите идеи за производство на машини, проектирани да подобрят работата, качеството и продуктивността, като в същевременно направят полагането на плочки и каменни облицовки по-лесно.

Със своята ефективност и високо качество, тези продукти незабавно срещнали одобрението на професионалистите в областта, на лепене и поставяне на плочки. През 1974 г. последвало основаването на компанията Raimondi Mirco S.n.c., която през 1984 г. е била преименувана на Raimondi S.r.l, а през 2003 г. приема името Raimondi S.p.A.

Скоро към компанията се присъединяват още членове на фамилията и съдружници, които поели допълнителни задачи, свързани с дизайна на и изработването на инструменти, както и разширяването на дейността, търговската мрежа и асортимента на производство. Днес Raimondi е водеща, световна марка сред производителите на професионални инструменти и аксесоари за полагане и рязане на широкоформатни плочки и каменни облицовки, машини за трамбоване и машини за заглаждане на бетон.

Широка гама от продуктите с марка Raimondi можете да намерите в онлайн магазин Баш Майстора.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.