Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ръкохватки за пръскачки

Ръкохватките за пръскачки са част от пръскачките или помпите за пръскане и служат за удобно и сигурно държане и управление на уреда по време на нанасяне на течности. Ръкохватките за пръскачки се предлагат в различни форми и размери в зависимост от модела на пръскачката и специфичните нужди на потребителя.

    

Ръкохватките за пръскачки, които предлагаме в магазини “Баш Майстора”, са подходящи за спирален маркуч за пръскачки под високо налягане. Някои модели имат вграден манометър за контролиране на налягането, филтър, както и предпазител за заключване, за да предпази от неволно натискане на спусъка.

 

Ръкохватките за пръскачки играят важна роля и помагат на работниците да работят ефективно и точно при пръскането на различни течности върху почви, растения и други повърхности.

 

Защо да изберете ръкохватка за пръскачка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ръкохватки за пръскачки, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.