Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.
Подреди по
Резултати

Раници за инструменти

Раниците за инструменти са с водоотпорно дъно, което предпазва от влажност и нечистотии. При разтваряне се формира работна повърхнина. Презрамките са изпълнени с въздух за практично пренасяне. Имат засилено отделение за лаптоп или електроинструмент и подвижни прегради с държачи за инструментите с дръжка.

 

Твърдата формована основа позволява на раницата да стои изправена и намалява проникването на мръсотия и вода. Презрамките са подплатени и дишащи, а вертикалната стена за инструменти увеличава максимално пространството за съхранение.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите раници за инструменти на марките MILWAUKEE, STANLEY и USAG.

 

Защо да изберете раница за инструменти от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме раници за инструменти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.