Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Разпръсквачи за поливане

Разпръсквачите за поливане са поливни системи, ползвани за поливане и свежест на растителността в градината. Тези устройства обикновено работят чрез пръскане на малки водни капчици, които позволяват на влагата от тревата и почвата да се поеме по-добре.

 

Използват се предимно за поливане на тревни площи пред жилища, но са добро решение и за по-големи тревни площи като паркове, стадиони и други. Подходящи са за поливане на райграс, цветни лехи и храсти, като могат да се ползват и на различни места, изискващи редовно поливане и поддържане.

 

За да работят трябва да бъдат свързани към маркуч, който има достъп до водопроводна мрежа. Разпръсквачите за поливане са незаменими и понякога дори спасители на градината през горещите месеци.

 

Видове разпръсквачи за поливане

 

Импулсните разпръсквачи за поливане тласкат водата на импулси. Пръскането на интервали може да спести много вода, като същевременно гарантира широко покритие на големи повърхности.

 

Осцилиращите дъговидни разпръсквачи за поливане имат удължена хоризонтална форма и тръба с много малки дюзи, през които се тласка водата. Излиза на тънки струйки, а тръбата се върти, за да се местят от едната посока към другата.

 

Изскачащите разпръсквачи се повдигат от земята при всяко задействане на системата, а след поливане се прибират обратно. Проектирани са за равномерно разпределяне на водата върху тревата. Трябва да бъдат равномерно разположени, за да могат да осигурят пълно покритие без сухи петна.

 

Ротационните пръскачки притежават две или повече рамена, които извършват въртеливи движения и така разпръскват водата в кръг. В края на всяко рамо има вградени разпръсквателни глави, задвижвани от водното налягане и зъбните колела.

 

Стационарните разпръсквачи за поливане са евтини и лесни за използване, като се предлагат в различни размери, форми и дизайни. Някои изхвърлят водата по един стандартен модел, а други поддържат различни начини на пръскане – чрез въртене на селектора в горната част на пръскачката.

 

Защо да изберете разпръсквач за поливане от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме разпръсквачи за поливане, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.