Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 811 070 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 811 070 Артикула.
Подреди по
Резултати

Редуцир вентили

За правилната работа на газовите уредби е нужно ползването на редуцир вентил. Той предлага комфорт и сигурност чрез постоянно налягане на газта.

 

Качеството на продукта е от решаващо значение и оказва влияние върху по-дългия експлоатационен живот. Използването на редуцир вентили налага прецизно спазване на инструкциите за конкретния продукт.

Видове редуцир вентили и приложения

В зависимост от приложенията има различни видове редуцир вентили, като например такива за кислород, азот, пропан бутан, въглероден диоксид и други. Има значение дали вентилът се ползва за ниско или високо налягане.

 

Пазарът предлага модели с един или два манометъра, както и такива без манометър. Намаляването на налягането на газта в бутилките, които се използват в големи количества за битови нужди, се извършва с помощта на такива регулатори, които трябва да се използват с особено голямо внимание. Правилната работа е от решаващо значение за безопасността.

 

Важно! Трябва да се доверявате само на надеждни и проверени производители, когато избирате редуцир вентили.

 

Защо да изберете редуцир вентил от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме редуцири вентили, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.