Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.

Рендета

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от рендета от водещи производители на достъпни цени.

 

Видове рендета

 

Рендетата за мазилка служат за подравняване на гипсови шпакловки и стени от газобетон.

 

Рендетата за гипсокартон намират приложение при обшиването на метални конструкции и стени с гипсокартонени плоскости. С тяхна помощ ръбовете и краищата на плоскостите се изравняват акуратно, за да се получат равномерни и точни фуги.

 

Рендетата за дърво са идеалните инструменти за изглаждане на дървесен материал, скосяване на ръбове, правене на жлебове и редица други дейности в дърводелството.

 

Рендетата за топлоизолация се използват за шлайфане и рендосване на плоскостите, независимо дали след залепването или втвърдяването им или след запълване на фугите между плочките със слабораздуваща полиуретанова пяна или с тънки ивици, изрязани от самите плочи.

 

Защо да изберете ренде от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме рендета, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.