Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.
Подреди по
Резултати

Резбомери

Резбомерите са инструменти за определяне вида и размера на резбата на гайка или болт. С тях бързо и лесно се определят профила на дадена резба независимо дали е вътрешна или външна, и категоризирането на формата и стъпката им.

 

Резбомерите се предлагат от различен брой пластини (шаблони), които позволяват бързо и лесно измерване на резби за определяне на необходимия ни размер. Изработени са от здрава хром-ванадиева стомана, която гарантира за здравината и дългия им експлоатационен живот.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите резбомери на водещите марки FERVI, KINEX и UNIOR.

 

Защо да изберете резбомер от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме резбомери, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.