Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 564 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 564 Артикула.
Подреди по
Резултати

Резбонарезни машини

С електрическите резбонарезни машини можете бързо и лесно да отрежете PVC или метални тръби и резби. Машините имат много предимства – прецизност, точност, бързина.

 

Електрическите винторезки са предназначени за нарязване на резби в полуавтоматични или автоматични цикли в комбинация с други машини.

 

Къде намират приложение резбонарезните машини?

 

Винторезките се използват за оформяне на резби в краищата на метални тръби. Тези резби са подобни на тези, които се намират на традиционния винт, който познаваме и имат същата функция.

 

Електрическата винтонарезна машина позволява на водопроводчици или строителни работници да прикрепят здраво тръбите една към друга чрез винтова връзка между тях. Резбите трябва да пасват идеално към съединителната муфа, за да може потребителят да завинти двата компонента заедно.

 

Това устройство за направа на резби позволява на водопроводчиците бързо да извършат водопроводните проекти, също така служи като удобен инструмент за спешни или ремонтни работи.

 

Ръчните резбонарезни машини се задвижват с въртеливо движение, докато професионалните модели използват двигател за автоматично рязане на резбата. При рязане на резбата е необходимо да се прибавя смазваща течност, за да се осигури гладко рязане и да се увеличи експлоатационния живот на оборудването.

 

Електрически винторезки

 

Винторезките са инструменти, предназначени за рязане на висококачествени резби на метални тръби с различен диаметър. Професионалните резбонарезни електроинструменти имат конус със специално гнездо, в което се поставят резци, които могат да бъдат с регулираща се височина. Те могат да се използват за увеличаване и намаляване на диаметъра.

 

За максимална здравина електрическите винторезки се произвеждат от метал, а резците – от високоякостна стомана.  Те са много удобни за ползване и не изискват допълнителни усилия при работа. С помощта на електрическа винторезка работата ще бъде свършена по-бързо и висококачествено, отколкото с ръчен инструмент за нарязване на резби.

 

Резбонарезните машини в онлайн магазин „Баш Майстора“ са от висок клас и с различен работен диапазон. Те са предназначени да улеснят и ускорят работата на всеки професионалист! Доверете се на нас!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.