Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от ROHM

Компетентността на ROHM е основата на успеха на нашите клиенти.

 

На тази основа, ние гарантираме, че за вашите интереси ние се грижим по възможно най-добрия начин - право в целия процес на разработване на продукта:

 

От фазата на концепцията, през пълната техническа обработка на проекти докато се стигне до крайното производство.

 

Със световна мрежа от производствени бази, разпределителни предприятия, агенти и оптимални логистични разпределители, ние гарантираме на нашите клиенти, че са обслужени максимално гъвкаво и могат да разчитат на нашите услуги по всяко време.

В нашите производствени предприятия, ние използваме не само на машината, но влагаме изкуство и технология.  Примери за това е специален портал за обръщането на фрезови машини за обработване на детайли с диаметър до 4 метра и с тегло до 25 тона.

 

Друг пример е единствената в света патронник поточна линия за напълно автоматично производство на самостоятелно обтягащите се патронници без ключ,  плоско челюстни пробивни патронници. Тази производствена линия дава възможност  да се съберат максимално по окло 92000 пробивни патронници в три смени на 5 работни дни.

 

Интегриран е и напълно автоматизиран процес за гравиране и контрол на качеството на патронниците, както и сглобяването на отделните части.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.