Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 088 548 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 088 548 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ролки за валяци

Ролките за валяци са покрити с висококачествена материя за перфектно покритие върху работните повърхнини. Те са специално проектирани така, че да позволят на боята да се разнесе равномерно, което позволява по-добро нанасяне върху работната повърхност.

 

Боядисването прави работата по-лесна и бърза, оставяйки един страхотен завършек. Не е необходимо да бъдете професионален бояджия, за да постигнете високо ниво при боядисването.

 

Ролката на бояджийския валяк се хаби и става негодна за боядисване рано или късно в зависимост от боядисаната площ. За да не купувате нов бояджийски валяк, по-икономичният вариант е да се сдобиете с нова ролка, която да замени старата.

 

Видове ролки за валяци

 

Гумената ролка за валяк служи за нанасяне на синтетични смолисти лепила, водоразтворими и бели лепила.

 

Полиуретановата ролка за валяк е предназначена за равномерно нанасяне и разнасяне на лепила на водна основа върху големи повърхности.

 

Някои видове ролки за валяк са изработени по безшевна технология, при която материята е термично залепена за пластмасово ядро. Предназначени са за нанасяне на бои с разтворители, алкидни бои, полиуретанови бои и лакове, грундове, емайл лакове, различни видове смоли и битуми.

 

Защо да изберете ролка за валяк от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ролки за валяци, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.