Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 561 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 561 Артикула.
1 2 3 ... 4
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 4
1 2 3 ... 4

Продукти от ROTHENBERGER

В онлайн магазин “Баш Майстора” ще намерите едни от най-добрите ръчни инструменти, машини и аксесоари в сферата на тръбният монтаж и поддръжка. И независимо дали търсите винторезни глави, многостъпални ключове или тръбни менгемета, Вие отново и отново ще се сблъскате с иновативната инженерна мисъл на Rothenberger, която заслужено ги е прославила в цял свят.

Основана на семейни начала през 1949 година, Rothenberger вече повече от 60 години успешно разработва ефективни и тясно специализирани продукти за монтаж на тръби и технологии за опазване на околната среда. Богатите традиции на компанията повеляват несекващ стремеж към качество и отговорност пред клиента, а нейното придържане към най-строгите стандарти за опазване на околната среда ги прави незаменим партньор за всеки един майстор в бранша.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.