Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Продукти от RUBI

Фирма Germans Boada S.A. е основана през 1951 г. въз основа на създадения от братята Боада оригинален инструмент за рязане на керамични плочи.
Тази нова за времето си разработка не само бързо привлича вниманието на специалистите, но получава и високо отличие на първото проведено в Барселона през 1953 г. изложение на изобретатели – почетен диплом и златен медал.Новият инструмент, кръстен с името RUBI® служи като основен стълб, около който се изгражда компанията, която по настоящем проектира, произвежда и дистрибутира машини и инструменти за строителната индустрия, и по-специално в сферата на оборудването свързано с полагането на плочки, както и на други строителни материали.

За да отговори на нарастващите бизнес обеми и изисквания, компанията обнови централния си офис в град Ръби, близо до Барселона (Испания). Важно внимание в този нов логистичен център е отделено на увеличаващия се капацитет на Germans Boada, S.A. за производство чрез въвеждането на нови монтажни производствени линии. В същото време, бе специално проектирана нова пристройка помещаваща голям шоу-рум, който включва зала, музея RUBI® и зала специално определена за провеждане на обучение.

Нашата цел е да предоставим персонални услуги, адаптирани към нуждите на всеки пазар. Germans Boada, S.A. RUBI разчита не само на своите преки канали за дистрибуция в Испания, но и на клонове и асоциирани предприятия за пряка дистрибуция в Европа, САЩ и Азия, заедно с широка гама от агенти и дружества на франчайз, които дават възможност на RUBI да присъства на пазарите в над 140 страни по света.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.