Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 792 557 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 792 557 Артикула.
Подреди по
Резултати

Самопробивни винтове за метал с полуобла глава DIN 7504 N

Самопробивните винтове за метал с полуобла глава DIN 7504 N са с поцинкована повърхност с кръстат шлиц PH2. Изработени са по DIN 7504 N.

 

Необходимите обороти при пробиване: стомана – 1800-2500 мин – 1; неръждаема стомана – 1000-1500 мин – 1.

 

В магазини „Баш Майстора ще намерите самопробивни винтове за метал полуобла глава DIN7504 N с различни външни диаметри.

 

Защо да изберете самопробивен винт за метал с полуобла глава DIN 7504 N Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме самопробивни винтове за метал с полуобла глава DIN 7504 N, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.