Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 078 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 078 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Самозалепващи шкурки - кръгли

Самозалепващите кръгли шкурки осигуряват безпрашно шлайфане на стени от гипсокартон. Този специално разработен патентован абразивен консуматив се състои от абразивни зърна, основа хартия с нетъкан велкро, надупчен по цялата повърхност. Имат различно предназначение.

 

В магазини „Баш Майстора“ Ви предлагаме различни шкурки за ротационен шлайф, като голяма част от тях са подходящи за лакове и бои. Някои са подходящи за грубо шлайфане и китосване, други – за шлайфане на твърди лакове, трети – за обикновени лакове, бои и кит.

 

Защо да изберете кръгла самозалепваща шкурка от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме кръгли самозалепващи шкурки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.