Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 089 039 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 089 039 Артикула.
Подреди по
Резултати

Самозалепващи шкурки - правоъгълни

Самозалепващите правоъгълни шкурки са подходящи за твърда и мека дървесина, за цветни метали, за дървесина с гвоздеи, за метал и камък. Шкурката за виброшлайф е с правоъгълна форма. Намират приложение при обработването на най-модерните лакови системи, най-твърдите основи, пластмаси, минерални материали, акрил и други.

 

Предлаганите в магазините на „Баш Майстора“ шкурки за вибрационни шлайфмашини се различават както по дължината и отворите, така и по едрината на абразивното зърно.

 

Защо да изберете правоъгълна самозалепваща шкурка от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме правоъгълни самозалепващи шкурки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.